De UitlaatService,

U kent het vast wel……dagje weg, of de hele dag werken…wie laat dan de hond uit. Via onze website kunt u alvast enige informatie vinden over de mogelijkheden, hoe wij werken en de tarieven.

 

Als u dan besluit gebruik te willen maken van Moni’s HondenUitlaatService, dan kunt u ons benaderen via mail info@monishus.nl of telefoon / WhatsApp 06-29212435 en zal ik met u via een intakegesprek een aantal praktische zaken doornemen. Het is tenslotte belangrijk om zoveel mogelijk transparantie te geven over belangrijke onderwerpen zoals de algemene voorwaarden, het sleutelcontract, en de overeenkomst etc.

 

Als uw hond geschikt is om mee te gaan in de roedel dan geeft u aan op welke dag(en) we uw hond kunnen komen ophalen. Bij individuele wandelingen kijken we naar de mogelijkheden.

 

Tijdens de eerste keer mee, kijken we of uw hond past in de roedel en of hij/zij zich prettig voelt. Daarnaast observeren we hoe de andere honden reageren op de nieuwkomer. En natuurlijk kijken we uitgebreid naar het gedrag van uw hond en zijn reacties.

 

Het gaat er uiteindelijk om dat de hond er plezier in heeft en er harmonie in de groep heerst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeer waarschijnlijk is uw hond na 1 keer nog niet gewend. Hier zal een tijdje overheen gaan. Maar al gauw zal hij/zij door hebben dat het heel leuk is om met de bus mee te gaan. Voor u het weet, heeft uw hond precies door wanneer het tijd is voor een uitje en staat hij kwispelend te wachten op de uitlaatservice bus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het vervoer met de uitlaatservice bus

 

Het vervoer van uw hond is met de uitlaatservice bus uitstekend geregeld en voldoet aan alle normen. Voor het vervoer is een bus aangeschaft die speciaal is omgebouwd tot uitlaatservice bus voor honden. Zo kan iedere hond uit de roedel eenvoudig opgehaald en weer veilig terug naar huis gebracht worden.

 

Veilig en voorzien

 

De veiligheid van de honden staat altijd voorop. Daarom is de bus voorzien van veilige en solide benches. In de benches liggen antislipmatten om uitglijden van de honden bij bijvoorbeeld bochten te voorkomen. De bus beschikt over airconditioning en ’s winters van verwarming. Op de bus is een dak ventilator geplaatst.

 

 

Individuele wandelingen

 

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een individuele wandeling. Misschien wilt u dat uw hond ‘s morgens vroeg of later op de dag uitgelaten wordt, als er nog geen roedel wandeling is. Of uw hond heeft een fysieke beperking waardoor wandelen in een roedel afgeraden wordt. Bepaalde rassen laat wij niet in groepsverband uit. We nemen geen risico als het gaat om de veiligheid van de honden in groepsverband. Ook kunnen gedragsproblemen een reden zijn om een hond niet in roedelverband uit te laten. In dit geval is een individuele wandeling een goede oplossing. Zo krijgt de hond toch voldoende aandacht en beweging die op hem of haar is afgestemd. De individuele wandelingen vinden plaats bij u in de buurt. De duur van een individuele wandeling is ongeveer een half uur.

 

Als u contact heeft opgenomen via mail info@monishus.nl of telefoon / WhatsApp 06-29212435 om gebruik te maken van de mogelijkheid voor individuele wandelingen zal er een persoonlijke afspraak worden gemaakt bij u thuis. Allereerst kunnen we even kennis maken en kijken of er een klik is. U kunt dan zien aan wie u uw hond toevertrouwt en ik kan u leren kennen en de hond in zijn/haar eigen omgeving zien. U kunt mij uitleggen waarom u wilt kiezen voor een individuele wandeling.

 

Samen kunnen we uw wensen en de mogelijkheden doorspreken. Hierbij bespreken we rond welke tijd u wilt dat de hond voor u wordt uitgelaten. Daarnaast zal ik u een aantal vragen stellen over de hond, de omgang met andere honden, de gewoontes, eventuele bijzonderheden, e.d. Uiteraard is er ook alle tijd om zelf uw vragen te stellen.

 

Als u besluit gebruik te willen maken van individuele wandelingen, zal ik met u een aantal praktische zaken doornemen. Het is tenslotte belangrijk om zoveel mogelijk transparantie te geven over belangrijke onderwerpen zoals de algemene voorwaarden, de sleutelcontract en overeenkomst.

                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

                     

 

 

 

 

               Ook hiervoor geldt:  betrouwbaar, flexibel en transparant.