We gebruiken de originele EM-X keramiek kralen voor het verwerken in een teken/vlooienband. De EM-X kralen lenen zich uitstekend voor deze verwerking en wij zijn uiterst tevreden over de werking van de EM-X keramiek kralen tegen de teken/vlooien. Doordat de kralen de vorm hebben van een buisje zijn ze gemakkelijk aan ons Paracord Type II 425 koord te rijgen. U kunt zelf een koord kleur keuze maken. De band wordt bijeen gehouden met een koordstopper hiermee kunt u zelf de band kleiner of groter maken. Aan het einde van de koorden zit een bedel, deze kunt u zelf uitkiezen bij de opties. Dit zijn altijd 2 identieke bedels. Regelmatig de band met warm water afspoelen en in de zon laten drogen en u heeft er lange tijd plezier van. De hond kan ermee zwemmen.

Let op: U kunt de hond niet aan deze teken/vlooienband uitlaten!

Product omschrijving EM-X keramiek kralen

EM-X pijpjes (buisjes) waarin Effectieve Micro-organismen (EM) zonder toegang van lucht (anaeroob) ingebakken zijn.

Datasheet

Specificaties Paracord Type II 425
Diameter: ca. 3 mm. Hoge kwaliteit garens. Mantel is 16-voudig. Kern bevat 3 kerndraden. Breekkracht: 425 lbs/kilo (192 kg). Dichtheid Nylon: 1,15 g/cm³ . Kan 5-10% krimpen bij aanraking met water. Wasbaar bij 30 °C (felle kleuren kunnen afgeven)
Specificatie EM – X Kralen
Materiaal: EM keramiek (klei, EM, EM-X) Afmetingen: Ca. 11.2 x 9.4 mm Diameter: Ca. 4.2 mm Kleur: Natural Gewicht: Ca. 1.4 gram

Teken/vlooien Kaily 02-12 Z

€ 15,95
Geen btw

Besteld u een op maat gemaakte band dan dient u eerst de maat te kiezen (20-31 / 32-41 / 42-50 / 51-60) waarbinnen de halsomtrek van uw hond valt (zie hiervoor: Hoe meet ik de juiste halsomtrek) Stel de halsomtrek van uw hond is 26 cm dan bestelt u het formaat 20-31 cm Vermeld deze halsomtrek (26cm) tijdens het besteltraject in het vak “Product Maatwerk” in de winkelwagen, dan zorgen wij dat u uw precies op maat gemaakte band zo spoedig mogelijk geleverd krijgt.

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders komt het niet bij de bestelling door
  • Max. 250 karakters
Halsomtrek
Aantal

 

Return policy

  Betaling

Veilige betaling via Mollie