Huisdieren Verzorging

 

Geen hond maar wel andere huisdieren, denk aan katten, konijnen, knaagdieren vogels en u gaat een dag, weekend of langer bijvoorbeeld vakantie weg en u wilt uw huisdieren in de eigen omgeving laten ook dan kunt u gebruik maken van onze service. Om te voorkomen dat uw huisdier stress krijgt door een eventuele verplaatsing naar een ander adres komen wij gewoon bij u thuis. Uw huisdier blijft in de eigen omgeving en wordt verzorgd zoals u dat wilt. U kunt denken aan vers water, eten geven, schoon verblijf, medicijnen of vachtverzorging. Op uw verzoek kan dit ook meerdere malen per dag. De tarieven voor de HuisDier Verzorging kunt u op de website vinden.

Wilt u hierover informatie dan kunt u ons mailen op info@monishus.nl of per telefoon of WhatsApp op nummer 06-29212435. Er is veel mogelijk.

 

Intake / Kennismaking

 

Het intake / kennismakingsgesprek staat in het teken van uw wensen voor uw huisdieren en wat onze service hierin kan bieden. Wanneer het wederzijds klikt, nemen we de zorg, gewoonten en de praktische zaken door. Ook komen andere zaken ter sprake zoals de algemene voorwaarden, hiermee dient u ook akkoord te gaan,  sleutelcontract, de overeenkomst,  en de aansprakelijkheid. Onze inzet is dat we zo min mogelijk af wijken van het vaste patroon waaraan uw huisdier(en) gewend is/zijn. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat onze service goed bij uw wensen aansluit en dat uw huisdier(en) de aandacht en zorg krijgen die ze nodig hebben tijdens uw afwezigheid. Het gaat tenslotte om uw huisdier.

 

Overeenkomst

 

Als we een overeenstemming hebben kunnen we een overeenkomst opmaken waarin alles wordt vastgelegd, hoevaak wij komen en maken afspraken over de zorg van uw huisdier. Ook maken we een sleutelcontract. Vooraf verstrekken we een prijsopgave inclusief 21% BTW  en hiervoor ontvangt u na afloop van de verzorging een factuur.

En natuurlijk houden wij u op de hoogte tijdens uw de afwezigheid. We doen dit bij voorkeur per WhatsApp, maar mail of telefonisch is ook mogelijk.

Helaas kunnen wij niet de juiste zorg geven aan reptielen en amfibieën, overige dieren zoals paarden, pony's of ezels in overleg

 

          Ook hiervoor geldt: betrouwbaar, flexibel en transparant.